ssh_houses
Case din lemn de lux

Case din lemn

Case din lemn personalizate:
Proiectate cu tine, construite pentru tine.

Scandinavian Smart House construiește  case din lemn,  vile, duplexuri și blocuri mici, personalizate în întregime, proiectate și dezvoltate pe nevoile individuale ale clienților noștri. Calitatea absolută a fiecărui aspect al procesului de dezvoltare este prioritară pentru noi. Datorită multor ani de experiență în acest domeniu, am dezvoltat tehnici de construcție la cele mai înalte niveluri ale pieței, cu soluții extrem de eficiente și durabile. Vedeți datele tehnice

A investi în casele noastre din lemn înseamnă a investi în realizarea celui mai prețios și personal vis: crearea unui mediu perfect, în care te poți relaxa la maxim în fiecare moment al vieții tale, în perfectă armonie cu mediul înconjurator. O investiție cu o valoare dublă.

scandinavian-smart-houses

CEA MAI BUNĂ CONSULTAȚIE PERSONALIZATĂ

Proiectele noastre se nasc odată cu stabilirea relației de încredere cu clientul, încercăm să-i înțelegem stilul de viață și așteptările pentru a defini cel mai bun proiect personalizat. Experții noștri sunt disponibili mereu pentru o consultație, vă ajută să evaluați terenul destinat construcțiilor, a designului exterior și interior etc.

Fixează o programare
scandinavian-smart-houses

PROIECTE PERSONALIZATE

Definind aspectele generale ale proiectului și evaluând cererile clientului, arhitecții noștri elaborează proiectul prin analiza fiecarui detaliu de proiectare unică. Putem efectua proiecte de orice fel și dimensiune, de la case simple, la structuri mai complexe aranjate pe mai multe etaje, cu garaje, grădini și piscine personalizate. Fiecare casă construită de Scadinavian  Smart House este un proiect unic, studiat și dezvoltat pentru nevoile personale. Unicitatea, calitatea, eficiența și durabilitatea sunt caracteristicile care ne diferențiază și asigură satisfacția clienților noștri.

Vezi proiectele noastre

NUMAI MATERIALE CERTIFICATE
PENTRU CASA TA DIN LEMN

Tot lemnul pe care îl folosim este certificat de cele mai bune instituții și respectă cele mai stricte reglementări naționale și internaționale. Folosim fibre de lemn de înaltă densitate pentru structura principală, cu nenumărate avantaje și performanță structurală maximă, izolare termică și acustică. Accentul asupra mediului și durabilității proiectelor noastre se reflectă, de asemenea, în selectarea lemnului și a materialelor: toți furnizorii noștri ne aprovizionează cu lemn din păduri controlate în conformitate cu protocoalele în vigoare în acest domeniu. Acesta este apoi prelucrat cu soluții naturale anti-incendiu, anti-septice, anti-mucegai, fără adăugarea componentelor chimice. Unele elemente din lemn care vor fi instalate în exterior, sunt prelucrate și rezistene la razele solare, factorii atmosferici și la umezeală.

Folosim cele mai bune păduri cu cele mai bune caracteristici tehnice.

Un proiect de înaltă calitate este perfect din momentul în care toate detaliile sunt studiate cu grijă.
Datorită multor ani de experiență, Scandinavian Smart House utilizează componente de cea mai înaltă calitate pentru a asigura performanță și durabilitate.
Componenta principală a proiectelor noastre, LEMNUL, este inima fiecărui proiect pe care îl avem. Din acest motiv, am selectat cele mai bune materiale disponibile pe piață, importând cel mai valoros lemn din Norvegia și cei mai importanți producători din acest domeniu.

Ca și în cazul lemnului, toate celelalte componente pe care le folosim în dezvoltarea fiecărui proiect, au fost atent selectate de experții noștri, astfel încât să oferim rezultatul ideal.

ENERGIE REGENERABILĂ 100%
REDUCEREA CONSUMULUI DE ENERGIE 80%
ECONOMISIREA FACTURILOR 80%

TEHNOLOGIE DURABILĂ

Casele din lemn  Scandinavian Smart House sunt proiectate dupa dorința și caracteristicile clientului, urmând principiile casei ecologice. Acest lucru înseamnă oferirea de produse unice, care satisfac fiecare dorință în ceea ce privește confortul și designul. Metoda noastră de lucru și tehnologiile pe care le folosim, permit personalizarea maximă a fiecărui proiect pentru a satisface orice tip de solicitare.
Credem că un mediu personalizat și elegant din punct de vedere estetic contribuie la îmbunătățirea semnificativă a calității vieții, așa că depunem cel mai mare efort în toate etapele de dezvoltare a proiectului.


Design
funcţional

Designul și eleganța sunt componente importante, care disting casele Scandinavian Smart House. În centrul acestor soluții se ascund tehnologii și sisteme de construcție extrem de eficiente, care asigură un mediu sănătos și confotabil.

Detalii

Fațade și
acoperiș ventilat

Spre deosebire de majoritatea constructorilor de case tradiționale sau chiar din lemn, noi folosim o tehnologie unică de cadre, care ne permite să construim pereți și acoperișuri cu un sistem de ventilație mecanic constant. Acest lucru înseamnă scăderea nivelului de umeditate și creșterea izolației termice atât în timpul verii, cât și în timpul iernii. Acest lucru vă scapă de cheltuielile de răcire și încălzire a casei și vă asigură un mediu sănătos, fără umeditate.

Detalii

Case cu sistem
de cadru (carcasă)

Proiectarea include mai multe soluții de ultimă generație pentru a spori durabilitatea și eficiența la nivel maxim. Pentru construcție folosim metoda structurii cadru, tipice construcției scandinave. În acest fel, este posibil să se construiască pereți care să garanteze o izolare ridicată, precum și pentru a obține o structură solidă cu caracteristici seismice ridicate

Detalii

IMPLANT EFICIENT LA CONSUM ÎNALT

Oferim clienților noștri o gamă largă de tehnologii în ceea ce privește instalațiile, automatizarea și managementul locuințelor.

Am perfecționat sisteme de încălzire și de răcire extrem de eficiente fără utilizarea GAZULUI!

scandinaviansmarthouse

Încălzire prin pardoseală

Oferim soluții avansate tehnologic de încălzire prin pardoseală. Întregul mediul casei tale va fi încălzit în mod egal, eliminând punctele de caldură tipice caselor tradiționale. Acest lucru permite un mediu sănătos al casei, chiar și în cele mai reci luni ale anului.

Răcire a tavanului

Tehnologia de răcire a tavanului se integrează perfect cu aplicația pe care am dezvoltat-o pentru încălzire. Aceste două soluții profită de comportamentul natural al aerului la temperaturi diferite, asigurând un anturaj în interiorul casei întotdeauna optim, cu cheltuieli minime de energie. Am demonstrat, de asemenea, că consumul de energie, în comparație cu casele tradiționale, a fost redus până la 80%.

scandinaviansmarthouse

SERVICII PE MĂSURĂ

Scandinavian Smart House construiește case din lemn în conformitate cu principiile de construcție ecologică. Datorită echipei noastre de profesioniști, putem oferi o gamă largă de servicii personalizate pentru fiecare aspect al proiectului dvs.

Descoperă serviciile noastre

Avantajele unei case din lemn

Investiția într-o casă din lemn înseamnă alegerea soluțiilor și tehnologiilor inovatoare, care oferă multe avantaje față de construcția tradițională:

Materialele și tehnologiile utilizate sunt cele mai avansate de pe piață, pentru a asigura performanța, durabilitatea și impactul pozitiv asupra mediului.

Datorită tehnologiilor avansate și flexibilității ridicate, casele noastre nu sunt supuse constrângerilor constructive. Din acest motiv, fiecare soluție poate fi evaluată și implementată, asigurând performanțe maxime.

Spre deosebire de casele tradiționale, proiectarea și construcția unei case din lemn este mai ușoară și mai sigură. Managerul de proiect gestionează întregul proces prin coordonarea intregii echipe implicate.

Clasa energetică înaltă (de la A+) și tehnologiile aplicate asigură un mediu optim și confortabil, cu cheltuieli minime de resurse și, prin urmare, cu o reducere semnificativă a costurilor de exploatare.

Fiecare casă din lemn este construită pe nevoile celor care vor locui acolo, din acest motiv fiecare cameră este făcută pentru a asigura confortul maxim posibil.

Materialele, procesele de construcție și instalațiile prezente într-o construcție din lemn sunt 100% durabile și în echilibru cu mediul din jur, minimizând impactul negativ asupra mediului.

Solicită o consultație