ssh_houses
Case din lemn de lux

Construcție ecologică

Case conform principiilor construcției ecologice

Construcția caselor în conformitate cu principiile construcției ecologice înseamnă a avea un design și o abordare constructivă, care respectă orientările privind durabilitatea, reducerea emisiilor, consumul și impactul negativ asupra mediului.

Studiul și proiectarea clădirii sunt activități cheie, desfășurate de o echipă de profesioniști cu experiență. Alegerea materialelor, metodelor de construcție și a tehnologiilor au ca scop crearea unei locuințe, care este garantată în timp datorită utilizării surselor regenerabile de energie, cum ar fi fotovoltaicele, geotermalele, sisteme biologice, acumulare a apei și fântâni artiziene.

Scandinavian Smart House angajează o echipă de colaboratori experimentați pentru a gestiona diferite aspecte ale fiecărui proiect, urmând cu corectitudine principiile PASIV HOUSE prin utilizarea celor mai avansate tehnologii durabile.

Studierea și proiectarea unei CASE DIN LEMN ECOLOGICE

Abordarea integrată este esențială în gestionarea unui proiect de construții ECOlogice, astfel încât profesioniștii să poată desfășura toate activitățile planificate pentru a atinge cele mai înalte niveluri de calitate și eficiență. Managerul nostru de proiect urmează fiecare pas al planului și acționează în calitate de  coordonator pentru toți profesioniștii implicați, în același timp are loc contactul permanent cu clientul, care este întotdeauna informat cu privire la progresul lucrării.

Pentru a obține construcții la cele mai înalte niveluri de eficiență, toate detaliile de proiectare sunt studiate minuțios, este studiat solul edificabil pe care va fi construită casa și se ține cont de aspectele mediului înconjurător. În acest fel, inginerii și arhitecții Scandinavian Smart House  vor stabili cea mai bună tipologie de fundație, plasarea casei în mod corect pentru a micșora cheltuielile de încălzire/răcire, utilizarea casei în mod confortabil și nu în ultimul rând micșorarea impactul negativ asupra mediului.

Construcția ecologică și materialele

Contrucția, în conformitate cu principiile ecologice, înseamnă alegerea cu atenție a materialelor disponibile în natură, produse prin procese regenerabile.

Unul dintre cele mai bune ecomateriale este lemnul, disponibil în cantități mari, fiind foarte avantajos în ceea ce privește eficiența energetică. În afară de lemn sunt disponibile și alte materiale ecologice, cum ar fi rigipsul, pluta, vata bazaltică, perlitul etc. De-a lungul anilor, Scandinavian Smart House a încheiat un parteneriat cu cei mai buni furnizori naționali și internaționali de materii prime activi în lumea bioarhitecturii, cu produse de cea mai înaltă calitate, certificate conform celor mai stricte reglementări privind construcțiile ecologice.

Tehnologii durabile

Un punct important în definirea unei case construite este performanța energetică, găsirea unui echilibru corect între necesitatea, consumul de energie și eficiența tehnologiilor utilizate.

Alegerea tehnologiilor eficiente care reduc în mod semnificativ consumul de energie este esențială pentru locuințele construite după ultimele tendințe, care utilizează energie din surse regenerabile, cum ar fi soarele, recuperarea apei de ploaie și energia geotermală.

Avantajele contrucțiilor ecologice

Investiția în construcția ecologică aduce cu ea multe avantaje, nu numai pentru noi, dar și pentru mediul din jurul nostru.

Utilizarea materialelor ecologice și a tehnicilor moderne de construcție contribuie la reducea deșeurilor, prin conservarea resurselor naturale și prin protejarea biodiversității și a ecosistemelor.

Pe lângă beneficiile deja cunoscute, acest tip de abordare a construcției Pasiv House oferă, de asemenea, beneficii sociale și o îmbunătățire semnificativă a calității vieții locuitorilor.

Fiecare proiect Scandinavian Smart House este unic, planificat și dezvoltat de profesioniști, pentru a face ca fiecare moment să fie trăit în confort și siguranță. De la arhitectură la alegerea materialelor, de la design interior la tehnologii aplicate, prioritatea noastră este de a găsi cea mai bună soluție pentru clienții noștri și de a oferi nu doar case, ci și o experiență de viață unică.

Solicită o consultație