ssh_houses
Case din lemn de lux

Fațade și poduri ventilate

Tehnologii eficiente

Scandinavian Smart House utilizează sisteme de construcție și tehnologii rafinate, datorită experienței dobandite în țările din nordul Europei, cum ar fi Suedia, Norvegia și Finlanda, care au fost întotdeauna în fruntea bioarhitecturii caselor din lemn.

Pentru a realiza proiectele noastre, folosim tehnica pereților și acoperișurilor ventilate, tipice celor mai eficiente construcții din țările scandinave, soluții moderne, care combină frumusețea, designul și eficiența energetică.

Pereți ventilați

Cererea tot mai mare de a oferi pereților exteriori un aspect personalizat ne-a determinat să căutăm o soluție, oferind calitatea pe care am garantat-o întotdeauna. Peretele ventilat este o metodă de construcție diferită a peretelui de lemn, care permite nu numai personalizarea finisajului exterior cu orice acoperire, dar și asigurarea performanței termice ridicate. Structura peretelui rămâne neschimbată, este înlocuită haina exterioară cu panouri ventilate care, odată aplicate pe perete, creează un gol. Aerul care trece prin acest spațiu crează un tampon termic între pereții casei, acționând ca un izolator natural termico-acustic. Beneficiem de o ventilare naturală, care elimină vaporii de umeditate, mucegaiul, bacteriile și evităm razele solare directe.

Care este avantajul pereților ventilați?

Fațadele ventilate pot fi acoperite cu orice material: doriți o casă modernă din lemn cu pietre expuse sau cu un strat mai îndrăzneț de gresie sau metal? Nici o problemă, aveți posibilitatea de a alege peretele ventilat. În plus, veți avea întotdeauna pereți exteriori uscați, chiar și în caz de evenimente meteorologice extreme. Toate datorită fațadei ventilate care vă protejeaza locuința în orice anotimp.

Ventilația pereților contribuie la creșterea termică a casei, protejând structura acesteia de factorii atmosferici.

Acoperiș Ventilat

Acoperișul ventilat este cea mai bună soluție pentru a face sistemele de izolare și încălzire eficiente. Acoperișul ventilat asigură o performanță excelentă în ceea ce privește izolarea termică. Această tehnologie ecologică, care vizează economisirea energiei, oferă numeroase beneficii în toate anotimpurile anului.

În sezonul cald, aerul din interiorul decalajului se încălzește până la 70 de grade. Structura specială a acoperișului permite aerului cald să iasă afară, împrospătându-se, generând astfel o mișcare naturală de ventilație. Acest fenomen ajută la creșterea izolației termice, eliminarea vaporilor, eliminarea mucegaiului și reducerea esențială a temperaturii. În sezonul rece acest sistem este foarte efectiv și garantează un mediu izolat, capabil să economisească o mulțime de bani, să vă facă casa mai sigură și mai solidă.

Solicită o consultație