ssh_houses
Case din lemn de lux

Materia primă

Materiale

Lemnul

În construcțiile ecologice, lemnul este materialul cel mai utilizat pentru diverse aplicații. Lemnul este un material ecologic, 100% reciclabil și, în conformitate cu principiile bioarhitecturii, este perfect pentru construcția caselor.

De-a lungul anilor, am stabilit împreună cu furnizorii noștri să selectăm cel mai bun lemn de utilizat în construcția caselor. Lemnul pe care îl importăm din nordul Europei este certificat conform reglementărilor și standardelor Pasiv House.

Lemnul pe care îl folosim pentru construcția caselor are caracteristici excelente de izolare termică, acustică și ajută la menținerea unui mediului sănătos, având o rată optimă de umeditate. Acesta absoarbe umezeala atunci când este în exces și o eliberează în mediu atunci când, dimpotrivă, are nivel mai scăzut. Datorită acestui fapt, aplicarea lemnului, împreună cu sistemele moderne de ventilație, asigură între 30% și 55% umeditate în încăpere, mediul perfect pentru un confort excelent.

Utilizarea lemnului pentru construcții, combinată cu un proces de proiectare chibzuit, asigură performanțe seismice la nivel înalt, care depășesc cele mai stricte reglementări a țărilor europene.

Lemnul este utilizat nu numai în structura casei, dar și pentru finisaje, mobilier și elemente de design, care ajută la crearea unui mediu de viață relaxant și confortabil.

Vata bazaltică

Pentru a îmbunătăți izolarea termică și acustică a caselor, folosim vată bazaltică în construcția pereților și tavanelor.

Vata bazaltică este un material natural, cu caracteristici izolante ridicate, este o fibră minerală compusă din diabază, bazalt și dolomit, extras inițial din sedimente de origine vulcanică.

Producția de vată bazaltică este de origine industrială, compusă din materiale 100% naturale și reciclabile. Este un material elastic, compact și dens, utilizat în izolarea pereților și tavanelor, folosindu-l în interiorul pereților exteriori și cei interiori.

Solicită o consultație