ssh_houses
Case din lemn de lux

Tehnologie Carcasă

Tehnologii moderne de construcții

Case dinlemn cu sistem de cadre (carcasă)

Construcția caselor din lemn este acum o alternativă foarte accesibilă în comparație cu construcția tradițională, având o tendință de creștere foarte rapidă.

Casele din lemn Scandinavian Smart House sunt solide, flexibile, rezistente și izolate la nivel termic și acustic, garantând sănătate, bunăstare și siguranță.

Structura din lemn cu tehnologie carcasă

O structură tipică a unui perete cadru constă în coloane din lemn cu un pas de 60 cm.

Golurile dintre stâlpii verticali sunt umpluți cu izolație (vată bazaltică, vată minerala sau fibre de lemn). Pe partea interioară este prezentă bariera de vapori, spațiul pentru comunicații, panouri OSB și rigips. Pe partea exterioară avem membrana rezistentă la apă, peretele ventilat, panoul de ciment fibrat și tencuiala decorativă.

Acest sistem seamănă cu tehnologia de cadre  americane, dar se distinge de ele prin faptul că există un spațiu ventilat prezent pe întreaga fațadă a casei. Dimensionarea structurală este mai mare, pentru a respecta reglementările seismice stricte ale comunității europene si de asemenea,imbinarile intre cadre sunt diferite.  Grosimea totală a unui perete cadru modern este intre 30 si 33 cm.

Construcția tipică a cadrului are loc pe șantier și nu este prefabricată. Asfel, garantăm o îmbinare între cadre din lemn, izolație, materiale de protecție anti-umeditate și o performanță maximă.

Solicită o consultație