ssh_houses
Case din lemn de lux

Cine suntem

Locuințe moderne de înaltă calitate

Scandinavian Smart House este o companie de construcție de case, vile, duplexuri.

Ideea s-a născut de la fondatorul său, care, după mai mulți ani de studiu și experiență  în Norvegia în domeniul construiției ecologice a caselor din lemn, decide să aducă acasă bagajele de cunoștințe acumulate și tradițiile Norvegiene. Spre deosebire de sistemele de construcție utilizate în mod obișnuit în Europa Centrală, Scandinavian Smart House diferă în metodologia sa de construcție, tipică țărilor din Europa de Nord, cum ar fi Suedia, Finlanda și Norvegia, care au fost întotdeauna liderii tehnologiilor, durabilității, eficienței și ai respectului pentru mediu.

Echipa noastră de profesioniști oferă un serviciu cuprinzător de consultanță, design și construcție, adaptate caselor și vilelor de lux din lemn, în conformitate cu cele mai avansate principii ale  construcției ecologice.

Datorită inginerilor, arhitecților, tehnicienilor și meseriașilor, Scandinavian Smart House este în măsură să ofere un serviciu complet de 100%, începând cu sfatul inițial, alegerea terenului, designul personalizat, construirea casei după metodele scandinave, până la înmânarea cheii. De asemenea, oferim consultanță pentru recuperarea sau evaluarea structurilor tradiționale.

peste

22

Proiecte finisate

mai mult de

7

Ani de activitate

o echipă din

12

Experți

NU SIMPLE CASE DIN LEMN PREFABRICATE, DAR PROIECTE DE VALOARE PERSONALIZATE

,,Clientul este în centrul proiectului” nu este doar un slogan, ci este punctul în jurul căruia se mișcă toată munca.

Nu oferim  case simple prefabricate din lemn, deoarece credem că nici o casă nu ar trebui să fie ,,standard”. Suntem convinși că fiecare casă trebuie să fie gândită și definită împreună cu clientul, în funcție de necesitățile și stilul său de viață, pentru a oferi cea mai bună personalizare posibilă.

Fiecare proiect provine dintr-o relație de încredere, stabilită de la prima întâlnire și este consolidată pe măsură ce proiectul prinde contur. Scopul nostru este de a vă oferi o casă perfectă, unde vă puteți relaxa și simți cât mai confortabil.

scandinaviansmarthouse

Scandinavia – liderul industriei

Datorită unei experiențe îndelungate în domeniul constructiei din Europa de Nord, Scandinavian Smart House diferă prin calitatea înaltă a caselor construite, tipice construcției ecologice scandinave de case din lemn, cu tehnologii și soluții extrem de avansate, fiind în perfectă armonie cu mediul din jur. Este cunoscut faptul că țările din nordul Europei, în special peninsula scandinavă, sunt foarte puternice în domeniul construcției ecologice, datorită impulsului tehnologic și inovator puternic, care a condus la crearea de tehnologii și soluții la cele mai înalte niveluri de eficiență și confort.

scandinaviansmarthouse

Calitate și transparență: bazele pentru consolidarea încrederii

Calitatea și transparența sunt principiile care au ghidat întotdeauna abordarea Scandinavian Smart House către interlocutorii săi, unde pe primul loc vine întotdeauna relația de încredere construită cu clientul, necesară pentru a defini cel mai bun proiect posibil, dezvoltat după caracteristici unice. Acest lucru ne permite să construim  nu numai o casă din lemn simplă și eficientă, ci casa perfectă  pentru a petrece momentele familiale în  confort și echilibru.

scandinaviansmarthouse

O echipă de profesioniști calificată

Realizarea fiecărei case este rezultatul colaborării echipei noastre de experți, fiecare specializat într-o fază specifică sau aspect al proiectului, astfel încât să aveți pentru fiecare detaliu atenție maximă. Colaborăm de la faza de consultanță, în care toate opțiunile posibile sunt analizate cu arhitecții noștri, pentru a trece la proiectarea tehnică de către ingineri specializați în construcții și instalații, până la studiul designului și spațiilor interioare cu specialiști în domeniu. Partea operațională este încredințată meseriașilor noștri cu experiență, cu care am stabilit relații solide de colaborare, garanție a lucrărilor certificate, întotdeauna efectuate la cea mai înaltă calitate. Managerul de proiect va fi întotdeauna de partea ta pentru a asista și coordona toate fazele de lucru până la  înmânarea cheii.

SERVICIILE NOASTRE PENTRU DUMNEAVOASTRĂ

Consultanță
profesională

Echipa noastră de experți vă va ghida prin alegerile potrivite pentru dvs., în toate etapele proiectului.

Design
personalizat

Fiecare casă este studiată și proiectată pe nevoile clientului cu cel mai înalt nivel posibil de personalizare.

Timpuri exacte
și rapide

După ce toate detaliile sunt definite, sunt planificate timpuri de producție. În plus, managerul de proiect va coordona toate aspectele.

Investiții
sigure

Înainte de faza operațională, sunt definite specificațiile proiectului, care vor defini bugetul total, în condiții de siguranță și fără variațiile tipice ale construcției tradiționale.

Garanție
15 ani

Pentru casele noastre oferim o garanție de 15 de ani din partea structurală. În plus, după 12 luni de livrare, este planificată o inspecție gratuită pentru orice retușare sau cazare datorată soluționării solului.

Servicii
financiare

În plus, în afară de față de serviciile de consultanță, SSH oferă, de asemenea, un întreg pachet de servicii financiare și ipoteci pentru a facilita achiziționarea casei tale în conformitate cu principiile și facilitățile construcției ecologice.

Spune-ne ideea ta!

Ai un anumit proiect în minte pentru casa ta de lemn sau ai nevoie de sfaturi cu privire la construcția unei case ecologice? Contactează-ne pentru o programare și vizitează showroom-ul  nostru: experții noștri vor fi mereu la dispoziția ta pentru sfaturi de calitate!

    Solicită o consultație