ssh_houses
Case din lemn de lux

F.a.q

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI

În această secțiune puteți găsi cele mai frecvente întrebări despre case din lemn și răspunsurile noastre.
Dacă nu găsiți răspunsul la întrebarea dumneavoastră, ne puteți contacta, experții noștri sunt disponibili pentru a răspunde la orice întrebări atât tehnice, cât și consultative.

Ai o întrebare sau vrei să te aprofundezi într-un anumit subiect?

ÎNTREABĂ-NE CE VREI SĂ ȘTII!

Cât ține o casă din lemn?

O casă din lemn bine proiectată și construită este un produs de înaltă calitate, cu o durată de viață  chiar mai lungă decât locuințele tradiționale. Casele din lemn sunt durabile! De aceea noi, cei de la Scandinavian Smart House, oferim o garanție de 15 de ani pentru structura caselor pe care le construim.

Cât costă o casă din lemn?

Costul unei case din lemn variază de la un proiect la altul, în funcție de soluțiile alese. Nu putem da un pret fix pentru toate casele. De exemplu, o casa cu un parter poate costa 50.000 € sau 150.000 €. O influență enormă o are arhitectura, designul, proiectul și materialele de construcție (clienții au opțiunea de a-și alege materialele de construcție/finisaj). Numai după ce avem proiectul finalizat pe foaie putem vorbi despre un preț fix. O casă din lemn oferă soluții și finisaje mult  mai valoroase, mai bune și tehnologii mai performante decât casele tradiționale.

Cât timp durează construcția unei case din lemn?

Timpul pentru construirea unei case din lemn este redus semnificativ în comparație cu clădirile standard. De exemplu:
Construcția unei case din lemn de 120 m2, cu 1 etaj, acoperiș plat, varianta “LA CHEIE” va fi realizată în maximum 4 luni. Varianta “Alba” va fi realizată în maximum 3 luni, iar varianta “Premium” va fi gata în maximum 5 luni.

De ce să alegi o casă din lemn?

Casele construite pe principiile de construcție ecologică oferă mai multe avantaje decât casele tradiționale: o casă din lemn poate garanta o durată de viață mai lungă, oferă un mediu mult mai  sănătos, are costuri de exploatare mai mici (încălzire, răcire, întreținere) și este mai ieftină la întreținere.

Casele din lemn sunt rezistente la foc?

Datorită calității ridicate a materialelor pe care le folosim în clădirile noastre, garantăm case rezistente la foc, cu un nivel de siguranță mai ridicat decât al caselor tradiționale. Casele din lemn Scandinavian Smart House au o valoare  de la 60 minute la 120 minute rezistența la foc.
Află mai mult >>

Îți păstrezi facturile cu o casă de lemn?

Datorită tehnologiilor utilizate, materialele și instalațiile de înaltă calitate reduc costul facturilor. Pereții și materialele utilizate au o izolare termico-acustică ridicată și garantează o casă răcoroasă în timpul verii și caldă în timpul iernii. Sistemele de încălzire și răcire sunt extrem de eficiente și utilizează energie regenerabilă.

Unde pot construi o casă din lemn?

Case din lemn pot fi construite oriunde. Singura cerință este terenul de construcție, dacă nu aveți teren puteți apela în continuare la experții noștri, care sunt, de asemenea, disponibili pentru consultații.

Cui i se poate încredința construcția unei case din lemn?

Când vă decideți să investiți într-o casă din lemn, este bine să vă bazați pe companii pregătite, care au câștigat experiență în industrie. Este important să apelați la producători cu experiență, care garantează produse de calitate cu performanțe de clasă mondială.

Casa din lemn e rezistentă la cutremur?

Casele construite în conformitate cu principiile ecologice, dacă sunt bine concepute, respectă toate reglementările de siguranță în domeniul seismic. Utilizarea lemnului pentru construcție este mult  mai sigură decât o construcție de zidărie.

Cum se construiește o casă din lemn?

Construcția unei case din lemn este destul de similară cu construcția unei locuințe tradiționale. Odată ce proiectul a fost definit, se executează fundațiile și apoi se realizează structura de sprijin a casei. Vom continua cu construirea camerelor și finisajelor.

Există reduceri fiscale pentru case din lemn?

Sunt disponibile toate facilitățile fiscale  pentru clădirile standard, cum ar fi achiziționarea primei case, renovările etc.

Solicită o consultație